Meie lugu Kraus Köökidega

Algas siis kui märkasin FB-s, et köögifirmas on kampaania ja nad pakuvad tasuta disaineri teenust koos kohale minekuga. Minu jaoks see oli otsustav, sest mul ei olnud aimugi, mida ma oma pisikeses 2×2 köögis üldse võin panna, et see korralikult välja näeks. Peale Kristinaga suhtlemist ma sain aru, et ma olin aru saadud ja kõik minu julged soovid võib ellu viia ka. Mulle oli seletatud miks ja kuidas võib tehnikat paigutada, miks ühel kapil oleks selline uks parem kui teine jne Mul tundus, et ma ise üks hetk sain köögimeistriks. Lubatud ajal paigaldatud köök ei lõpetanud meie lood, sest ma tahan nüüd oma pisikesse vannituppa tellida kappi ka!

Katerina

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Fill out this field
Fill out this field
Palun sisesta toimiv e-postiaadress.
You need to agree with the terms to proceed